Dode en twee gewonden bij steekincident in Wageningen

20/02

Foto: Peter van Verseveld

20/02

Foto: Peter van Verseveld

20/02

Foto: Peter van Verseveld

20/02

Foto: Peter van Verseveld

20/02

Foto: Peter van Verseveld

20/02

Foto: Peter van Verseveld

20/02

Foto: Peter van Verseveld

Wageningen – Woensdagavond is er bij een steekincident bij een zorginstelling aan de Morel een dode en twee gewonden gevallen. Volgens een getuige zou een bewoner van het begeleid wonen project twee begeleiders met een mes hebben aangevallen.

Het derde slachtoffer zou mogelijk een andere bewoner kunnen zijn. De politie kon dit woensdagavond nog niet bevestigen. Voor het incident zijn drie ambulances, een traumahelikopter en meerdere politie eenheden uitgerukt. De technische recherche doet ter plaatse onderzoek.