Plofkraak op pinautomaat in Ede

06/12

Foto: politie Ede

Ede – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er rond 4:00 een plofkraak plaatsgevonden bij een pinautomaat van de SNS Bank aan de Parkweg.

De ravage is enorm. Woningen in de omgeving van de opgeblazen pinautomaat raakte door een flinke explosie beschadigd. Onder andere ruiten sneuvelden en delen van een plafond kwamen naar beneden. Bij één van de getroffen woningen ging er een brokstuk dwars door een rolluik.

De plofkraak werd gedaan door twee daders. Zij gingen na de plofkraak op een scooter er vandoor in de richting Hoog Maanden. Bugernet is ingezet om tips te verkrijgen. Er zijn nog geen geen aanhoudingen verricht. De recherche doet vandaag uitgebreid onderzoek.

Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.