Aanhanger in brand van vrachtwagencombinatie door vastgelopen remmen

22/03

Foto: Timo van den Brink

22/03

Foto: Timo van den Brink

Bennenkom – De brandweer is vrijdagmiddag om 16:35 gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand aan de Dr. W. Dreeslaan. Hierdoor is een rijstrook afgesloten.

De remmen van de aanhanger van de combinatie zijn vastgeslagen geweest waardoor er rook vanaf kwam. Een omstander, werkzaam in de riolering, is begonnen met blussen door gebruik van een hogedrukspuit waardoor erger is voorkomen. De brandweer heeft dit later overgenomen. De chauffeur is de motorwagen gaan lossen bij de klant en zal later de borden die op de aanhanger staan overplaatsen naar de motorwagen. Als deze borden zijn afgeleverd kan de chauffeur door middel van een kraan de aanhanger op de motorwagen liften en terug naar het bedrijf worden.

De rechterrijstrook is tijdelijk afgesloten geweest, waardoor het overige verkeer veel overlast had.