In verband met een aanrijding met letsel, identiteit en voertuig gezocht

25/11

Foto: politie

Ede – Op dinsdag 9 oktober 2018 omstreeks 08:15 uur vond er op de Willem de Zwijgerlaan te Ede een aanrijding plaats tussen een fietsster en een auto. Dit was ter hoogte van het Eerstelijnscentrum Beatrixpark. De fietsster kwam door de aanrijding ten val.

De bestuurster van de auto is gestopt, maar omdat de fietsster eerst medische hulp nodig had zijn er geen gegevens uitgewisseld. De fietsster heeft aan de bestuurster van de auto wel haar telefoonnummer gegeven en haar werd beloofd dat de bestuurster zou bellen om een schadeformulieren in te vullen. Dit is niet gebeurd.

De fietsster heeft door de aanrijding een gecompliceerde elleboogbreuk opgelopen waaraan ze geopereerd moest worden.
Los van de hevige pijn heeft ze een aantal dagen in het ziekenhuis moeten verblijven, was ze immobiel en heeft ze inkomstenverlies. Het is maar de vraag of ze volledig hersteld. Daarnaast overheerst het verdriet en frustratie dat de bestuurster ondanks de belofte niet meer gebeld heeft.

De politie is op zoek naar de vrouwelijke bestuurder van dit voertuig. Het zou gaan om een kleine vrouw van ongeveer 60 jaar oud met een Indisch uiterlijk. De auto waarin zij reed betrof een donkergrijze Renault Captur met een Nederlands kenteken.

Heeft u informatie over deze aanrijding dan hoort de politie dat graag. Zij zijn vooral op zoek naar het kenteken van het voertuig en de identiteit van de bestuurster. Bel met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Referentie: 2018491455