Tweetal pint met gestolen pinpas

Ede/Rotterdam – De politie is op zoek naar de identiteit van twee mannen die hebben gepind met een gestolen bankpas.

Op dinsdag 27 maart wordt een 57-jarige man ongemerkt bestolen van zijn pinpas.Hij ontdekt de diefstal de volgende dag. Er is dan al reeds ruim € 5000,- van zijn rekening gepind door twee onbekende mannen. Zij pinnen in Rotterdam en Den Haag met de pinpas van het slachtoffer. Eén van deze twee mannen is ook te zien op bewakingsbeelden van de winkel waar het slachtoffer voor het laatst zijn pinpas gebruikte.

Lokaal nieuws

Woningbrand aan de Arnold Koningstraat in Ede

Ede - In de nacht van zondag op maandag heeft er korte tijd brand gewoed in een woning op de 9de etage van een flat aan de Arnold Koningstraat. De bewoner ontdekte de brand zelf waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Volgens de brandweer heeft er korte tijd een pannetje in de brand gestaan. De bewoner is nagekeken door de ambulancedienst in verband met het inhaleren van rook

Lees verder...
Traumahelikopter bij melding val van hoogte

Ede - Vrijdagochtend is de traumahelikopter gealarmeerd om het ambulancepersoneel te ondersteunen aan de Fultonstraat in Ede. Een persoon was van een steiger afgevallen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Arnhem gebracht. De arts van de Traumahelikopter is meegegaan met de ambulance. Welke verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen is niet bekend.

Lees verder...
Ongeval op de A12 bij Afrit Wageningen

Ede/Wageningen - Donderdagmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de A12 bij afrit Wageningen. Bij het ongeval waren 2 auto's betrokken. 1 auto lag op zijn kant. De hulpdiensten rukten massaal uit waaronder de brandweer en de Traumahelikopter. Toen de eerste hulpverleners ter plaatste kwamen bleken de verwondingen mee te vallen. 1 persoon is nagekeken door het ambulancepersoneel. De traumahelikopter kon terug naar Volkel. 1 auto is door de berger afgesleept. De 2de auto kon op eigen krachten weg komen. De brandweer heeft het wegdek schoongeveegd waarna alle rijbanen weer vrijgegeven konden worden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk.    

Lees verder...
Zeer grote brand in Barneveld

Barneveld - De brandweer is massaal gealarmeerd voor een grote brand aan de Koningsbergweg. De brand is uitgebroken bij EMZ Metaaltechniek. Grote zwarte rookwolken zijn in de wijde omtrek te zien. Of er gewonden zijn en over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Later meer

Lees verder...
Gaslek aan de Dorpsstraat in Bennekom

Bennekom - Maandag 18 juni is er tijdens werkzaamheden aan de stroomvoorziening een gaslek ontstaan. Het incident gebeurde ter hoogte van Boekhandel Novita aan de dorpsstraat in Bennekom. De brandweer is met spoed ter plaatste gekomen en heeft het lek dicht gemaakt. Ook zijn er in en om de boekhandel enkele metingen verricht. Behalve in de directe omgeving van de gaslek werd er geen gas gemeten. De brandweer heeft de plek afgezet en teruggekeerd naar de kazerne. Het bedrijf Telecom die de werkzaamheden verrichte heeft gewacht totdat Liander ter plaatse is gekomen om de leiding te repareren.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

79-jarige Elisabeth de Vries uit Maastricht vermist

Vermist sinds 24-06-2018, de 79-jarige Elisabeth de Vries uit Maastricht. Mevrouw De Vries heeft een woning in Maastricht lopend verlaten. Mevrouw is Alzheimerpatiënt en heeft hier medicatie voor nodig. Onbekend in welke richting zij is gelopen. Ze heeft een tenger postuur, donkerbruin kort haar en is brildragend. Mevrouw De Vries droeg een jurk, panty’s, donkere schoenen ( maat 36 ) een vale bruine/groene linnen lange zomerjas. Ook draagt ze een trouwring. Hieronder vindt u meer informatie over mevrouw de Vries. Geboortedatum:11-04-1939 Huidige leeftijd:79 Lengte:Ca. 160 cm Haarkleur:Donkerbruin Geslacht:Vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018094942

Lees verder...
Auto volledig uitgebrand aan de Meester Postlaan in Maasland

Op maandagnacht 25 juni is rond 02:47 uur een personenauto uitgebrand aan de Meester Postlaan in Maasland. De brandweer werd in eerste instantie gealarmeerd voor een buitenbrand. Later werd bekend dat het niet ging om een buitenbrandje, maar om een autobrand. De brandweerlieden hebben de brand geblust en de politie heeft getracht de eigenaresse op de hoogte te stellen van de brand. Dit lukte moeizaam, want zij lag helaas te diep te slapen. Het voertuig is afgesleept door een bergingsbedrijf en vervoerd naar het depot in Den Hoorn.

Lees verder...
Haven van Maassluis weer bereikbaar voor scheepvaart

De Haven van Maassluis is weer bereikbaar voor het scheepvaartverkeer. Zaterdagavond 23 juni werd er een oilboom neergelegd voor de ingang van de Maassluise Buitenhaven. Schepen konden hierdoor niet meer de Haven invaren. Vandaag hebben de roeiers de oilboom verwijderd. Het scherm werd neergelegd om geen olie in de Haven te laten komen. De haven is nauwelijks vervuild mede dankzij snel ingrijpen van Hoogheemraadschap Delfland. De olie was afkomstig van een groot zeeschip die een ongeval heeft gehad in Rotterdam. Zie ook: Grote reddingsactie voor zwanen onder olie

Lees verder...
Man aangehouden voor reeks overvallen Apeldoorn

Apeldoorn - De politie heeft op zondagmiddag 24 juni een verdachte aangehouden voor een reeks overvallen in Apeldoorn. Het gaat om een 30-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats. Vanaf 13 juni van dit jaar vonden er in totaal 5 gewapende overvallen plaats op winkels in Apeldoorn. In alle gevallen dreigde de overvaller met een vuurwapen (of iets wat daar op leek) en dwong de kassière geld af te staan. Hierbij zijn gelukkig geen gewonden gevallen. De overvallen veroorzaakten de nodige onrust bij de Apeldoornse winkeliers. Tientallen tips Het overvallenteam van de politie heeft op volle toeren gedraaid om de dader te achterhalen. Hierbij is nauw samengewerkt met het politieteam in Apeldoorn. Afgelopen week zijn beelden van de overvaller getoond in het opsporingsprogramma Bureau GLD, wat tientallen reacties opleverde. Mede naar aanleiding van enkele van deze tips, kwam de 30-jarige als verdachte in beeld. Verblijfplaats Aangezien de man geen vast woonadres heeft, is de afgelopen dagen veel energie gestoken in waar hij verbleef. Uiteindelijk heeft dit er tegen het einde van de middag in geresulteerd dat de man door de politie in Amsterdam is aangehouden. Hij is ingesloten in het politiebureau voor nader onderzoek en zal de komende dagen worden verhoord.

Lees verder...
Woningbrand aan de Arnold Koningstraat in Ede

Ede - In de nacht van zondag op maandag heeft er korte tijd brand gewoed in een woning op de 9de etage van een flat aan de Arnold Koningstraat. De bewoner ontdekte de brand zelf waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Volgens de brandweer heeft er korte tijd een pannetje in de brand gestaan. De bewoner is nagekeken door de ambulancedienst in verband met het inhaleren van rook

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws