blogname

112
edenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Lange tocht op kinderfiets


Op woensdag 20 september 2017 kregen agenten het verzoek om uit te kijken naar een patiënt die weggelopen was bij het Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede. Na een korte zoektocht werd de man uiteindelijk aangetroffen in Wageningen. Gelukkig was de man, tijdens zijn reis, niets overkomen en kon terug gebracht worden naar het ziekenhuis.

Nu vroegen de agenten zich uiteraard af hoe hij in Wageningen terecht was gekomen. Tot onze verbazing bleek de man het hele stuk afgelegd te hebben op een kinderfiets. Aangezien de lengte van de man niet bij het type fiets paste; hebben wij de fiets meegenomen naar het Politiebureau. De fiets is mogelijk afkomstig van of uit de buurt van het ziekenhuis.

Helaas kan de politie in het systeem geen aangifte van deze fiets vinden en is de politie opzoek naar de eigenaar. Weet jij van wie deze fiets is of is deze fiets van jou; neem dan contact met de politie op. Dit kan via 0900-8844. Met vermelding van referentienummer: 2017437941

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws