blogname

112
edenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Dief zonder vluchtauto


Op dinsdag 24 oktober kreeg de politie een melding van een heterdaad diefstal. Een persoon zou bezig zijn om brandstof uit een auto te halen. Hierop zijn wij direct met meerdere eenheden die kant op gegaan.

Bij dit soort meldingen probeert de politie altijd contact te houden met de melder die zicht heeft op de situatie. Zo weten precies wat daar gebeurt en kunnen we eventueel anticiperen op de bewegingen van de verdachte. Ook proberen wij de locatie vanaf meerdere kanten te benaderen. Hierdoor heeft de verdachte minder kans om te ontkomen. Toch probeerde de verdachte bij komst van de agneten te vluchten. Na een korte achtervolging ter voet kon de verdachte worden aangehouden. Ontkennen had niet zoveel zin. De verdachte rook sterk naar benzine en had een apparaat bij zich waarmee je brandstof uit een auto kon pompen.

Geweldig werk van de melder uiteraard! De politie is afhankelijk van melders die bij dit soort situaties 112 bellen en blijven doorgeven wat er speelt op straat. Zonder deze melder konden wij deze verdachte niet aanhouden.

Mocht u nou ook iets zien zoals deze melding; Bel dan vooral de Politie op 112!

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws